• MedoProstate

  MedoProstate

  Sirup protiv tegoba i poremećaja rada prostate

  Počnite brinuti o svojoj prostati

  Izvrsnog okusa i pun zdravih sastojaka, Medoprostate sirup ukusan je i siguran način za očuvanje zdravlja vaše prostate. Svakodnevna konzumacija najbolje je jamstvo za buduću pravilnu funkciju prostate.

  Medosan

Nikada nije rano početi štititi prostatu

Stručnjaci tvrde da je povećanje prostate rezultat nedostatka nekih čimbenika u prehrani. Kako je spriječiti bolje nego liječiti, najbolje je odmah početi opskrbljivati tijelo optimumom hranjivih tvari potrebnih za zdravo funkcioniranje prostate.

Tužna je činjenica da u dobi od 50 godina svaki drugi muškarac pati od problema s prostatom. Do dobi od 70 godina zapanjujući udio od 75% muškaraca ima poteπkoća s radom prostate.

Vi možete izbjeći ove probleme pijući svoju dnevnu dozu MedoProstate sirupa. MedoProstate sirup kombinira močna svojstva sjemenki bundeve, koje su bogat izvor aminokiselina zajedno sa mineralom cinkom koji je neophodan za zdravlje prostate.

5 znakova da možda imate povećanu prostatu:

 • 1. česti posjeti WC-u usred noći
 • 2. iznenadna, nekontrolirana potreba za mokrenjem
 • 3. neugodno slučajno curenje mokraće
 • 4. iritacija, neugoda i bol


Kapsule od kelja

Prednosti konzumiranja MedoProstate sirupa:

 • brza pomoć za povećanu prostatu
 • štiti od karcinoma prostate
 • izbjegavate operacije
 • siguran za korištenje i s drugim ljekovima
 • nema popratnih nuspojava


ZAŠTO SU CINK I SJEMENKE BUNDEVE NEOPHODNI ZA ZDRAVU PROSTATU


MedoProstate

Cink

Studije su dokazale da je cink vjerojatno jedan od najvažnijih minerala za neometan rad prostate. Normalna prostata sadrži više cinka nego ijedan drugi organ. Logično, nedostatak cinka uzrokuje povećanje prostate. Stručnjaci sugeriraju da su česte kronične upale prostate znak nedostatka cinka jer tekućina prostate sadrži jake anti-upalne tvari koje sadrže cink.
Sjemenke bundeve su bogat izvor cinka tako da je njihovo konzumiranje prirodan način borbe protiv poremećaja rada prostate.

MedoProstate

Sjemenke bundeve

Sadrže jake koncentracije amino kiselina za koje je dokazano da su jako važne u liječenju povećane prostate. Alanin, glicin i glutaminska kiselina dokazano (u više znanstvenih studija) olakšavaju simptome BPH-a (benigne prostatske hipertrofije).
Sjemenke bundeve se u medicinske svrhe koriste već tisućama godina. Bogat su izvor magnezija, kalcija, kalija, željeza, cinka i vitamina K, te su odličan izvor primarnih bjelančevina, a i sve esencijalne aminokiseline su zastupljene u odličnom omjeru.


Riječ struke


Prostata je neparna žlijezda smještena ispred mokraćnog mjehura, a izlazni kanal iz mjehura prolazi njezinom sredinom. Vidi shemu 1.

Prostata normalne veličine je kao veći kesten i sličnog oblika. Ukoliko dolazi do upale, manje cinka u tijelu, ona se povećava, pa tako sužava izlazni kanal iz mjehura, ali se povećava i s dobi muškarca. Ova muška žlijezda može se povećati do veličine naranče, a u trećoj dobi je povećana u 75% muškarca. U dobi do 50 godina 10% muškaraca imaju smetnje s mokrenjem. Vidi shemu 2.

Povećana prostata dovodi do učestalog mokrenja manje količine, oskudnog mokrenja, a kasnije i bolnog zbog stalno prepunjenog mjehura, a često je mokrenje nekontrolirano. Kako spriječiti da do toga ne dođe i u ranijoj dobi ili da se smetnje poboljšaju? Za normalno funkcioniranje i sprječavanje povećanja (hipertrofije), prostate potrebni su mnogi sastojci koji se nalaze u hrani. Najvažniji je CINK.

Upitajmo se da li nam je poznato koliko i kakvu hranu bogatu cinkom upotrebljavamo? Vjerojatno ne znamo. Zbog toga je uputno da se upotrebljava neki od proizvoda koji mogu pomoći, a da u sebi sadrže prirodni cink u dnevno potrebnim količinama. U Švicarskoj je napravljen sirup koji je bogat ekstraktom CINKA iz sjemena bundeve, a koji je efikasan.

Sirup za prostatu je ukusan i lako uporabljiv pa se može preporučiti još u mladosti muškaraca kada je i najefikasniji.

MedoProstate

Iskustva, deklaracija


MedoProstate

Peter M.
Imam 55 godina. Nedavno mi je postalo sasvim jasno da s mojom prostatom nešto nije u redu. Kada sam jednom u svom omiljenom restoranu morao ići u toalet, trebalo mi je deset minuta da ispraznim mjehur.
Nakon nekog vremena susreo sam prijatelja kojem sam se povjerio. Kada sam mu podrobnije ispričao svoje tegobe, odmah je zaključio da mi je prostata povećana jer je i on prije imao iste takve simptome. Odmah sam morao pronaći terapiju. Bojao sam se uzimati lijekove jer nisam znao kakve su nuspojave. Počeo sam uzimati vaš sirup i već nakon tri tjedna osjetilo se poboljšanje. Nastavio sam i dalje uzimati i sada sam prezadovoljan jer su moji problemi nestali.
Zato vam se želim osobno zahvaliti i drugima ispričati svoju priču. Imate zaista odličan preparat! Konačno jedan proizvod koji zaista vrijedi novaca koje sam platio, pa i više.
Puno hvala.

Deklaraciju pogledajte ovdje.

Način primjene: 1 žlica (8ml) dva puta dnevno bez ili sa čašom vode. Protresti prije upotrebe. Deklaraciju pogledajte ovdje.


NARUČITE SADA MEDOPROSTATE SIRUP


Sirup protiv tegoba i poremećaja rada prostate

Sirup protiv tegoba i poremećaja rada prostate

Besplatnom dostavom štedite dodatnih 7 KM !

POŠTOVANI KUPCI, PROIZVOD JE NA AKCIJI
Ne propustite !

Stanje na dan : DOSTUPNO

Očekivani rok dostave: 3-5 dana.

Odaberite *  
Ime *  
Prezime *  
Adresa *  
Poštanski broj *  
Mjesto *  
Datum rođenja
Telefon *  
Email *
Molimo Vas odaberite na koje načine želite primati naše najnovije ponude (moguće je odabrati više):
Newsletter
BESPLATAN katalog poštom
Telefonski kontakt
Prilikom pouzeća isporuke plaća se kupovna cijena kao i troškovi slanja i pakiranja (7 KM)*.
(*troškovi slanja i pakiranja ne naplaćuju se ukoliko ostvarite pravo na besplatnu dostavu)

Telefon za informacije i narudžbe

( ponedjeljak-nedjelja 8-16 h):


065 011 001


img

Sigurna dostava

Naručeni proizvodi bit će dostavljeni poštom. Uobičajeni rok dostave je 3-5 dana.

img

Plaćanje pouzećem

Preuzimamo odgovornost za sigurnu dostavu na vašu adresu u neoštećenom stanju. Plaćate pouzećem prilikom preuzimanja paketa.

img

Švicarska kvaliteta

Proizvod je izrađen od kvalitetnih sastojaka, siguran je i jednostavan za upotrebu.